قرارداد مشارکت در ساخت چیست؟ به شکل کلی، نمونه قرارداد مشارکت در ساخت ، یک قرارداد سرمایهگذاری در ساخت می باشد که بین یک یا چند شخص دارنده ملک و یک یا چند سازنده منعقد شده و به وسیله آن بر سر ساخت ساختمانی با مشخصاتی تعیین شده توافق میکنند، در این قرارداد آورده و یا همان سرمایه شخص دارای ملکی است که ساختمان در آن ساخته می شود و سرمایه سازنده هم هزینه هایی می باشد که در زمان عملیات ساخت تحمل میشود و در آخر هر کدام از هر دو طرف طبق توافقی که کرده اند از سهمی از ساختمان ساخته شده بهره می برند میشوند. برای این که نمونه قرارداد مشارکت در ساخت مطمئن و اصولی را در دست داشته باشید این توانایی را دارید که از لینک زیر اقدام به دریافت آن بکنید.
همان گونه که در قبل هم اشاره شد قرارداد مشارکت در ساخت در شیراز ، قراردادی می باشد که معمولا بین شخص دارای ملک کهنه و فرسوده و سازنده عقد شود. برای همین خاطر است که سازنده با سرمایه و هزینه خود به ساخت آپارتمان اقدام می کند و طبق قرارداد میان هر دو طرف، در اختیار مالک قرار دهد.
در این قرارداد به شکل عمومی شخص دارای خانه به علت مشکل های مالی که دارد این توانایی را ندارد که خود اقدام به نوسازی کند به همین علت ترتیب با مشارکت با یک سازنده خانه فرسوده خود را با قصد مشارکت کردن در ساخت آپارتمان به او میسپارد.
نمونه قرارداد مشارکت در ساخت آپارتمان در شیراز که یکی از اقسام مشارکتهای مدنی است امروزه به عنوان قراردادی است که با تنظیم آن میتوان تعهد های هر دو طرف یعنی شخص دارای ملک و سازنده را مشخص نمود، سرمایه صاحب ملک را با نوسازی ملک افزایش داد و به زیباسازی شهر کمک شایانی کرد. اگر شما هم نیازمند به یک قرارداد مشارکت مدنی کامل هستید که همه بندهای لازم را دارا باشد این توانایی را دارید که نمونه قرارداد مشارکت در ساخت آپارتمان را دریافت کنید تا تجربه دهها قرارداد شکستخورده را تجربه نکنید.
قراردادی می باشد که عده زیادی از اشخاص که مایل به نوسازی خانههای خود می باشند از آن استفاده می برند. از جمله فوایدی که میتوان برای مشارکت در ساخت خانه در نظر گرفت این موارد است:
۱_ کمک کردن به زیباسازی شهر و امکان استفاده از امکانات مدرن در شهر: مشارکت در ساخت هم خانه فرسوده و قدیمی شما را تبدیل به خانه ای مدرن و زیبا میکند، امکان استفاده کردن از بیشتر از امکانات مدرن و نوین مثل آسانسورهای جدید، سیستم گرمایش از کف،سیستم اطفاء حریق و مورد های دیگر را میدهد.
۲_ افزایش سرمایه: وقتی که خانه کهنه و قدیمی خودتان را به شکل مشارکتی نوسازی می کنید، ارزش بنای نوساز هم به زمین ملک شما افزوده میشود.با فروش آن بنا هم قطعا سود بیشتری به دست میاورید پس این کار برای افزایش ارزش مالک شما مفید می باشد.
۳_ کمک به فروش سریعتر: وقتی که می خواهید خانه خودتان را بفروشید قطعا این موضوع را می دانید که بازسازی و کمک کردن به نوسازی آن در بهتر به فروش رفتن آن به شما کمک زیادی می کند پس این قرارداد از این لحاظ نیز به کمک شما می شتابد. قرارداد مشارکت در ساخت از جمله قراردادهایی مدنی می باشد که به شما به عنوان مالک خانه کمک میکند تا این توانایی را داشته باشید که خانه خودتان را نوسازی کنید، بافت فرسوده آن را نو کنید، سرمایه خود را افزایش بدهید. اگر هدف شما هم از عقد قرارداد مشارکت در ساخت ، رسیدن به سود آن می باشد همین الآن نمونه قرارداد مشارکت در ساخت خانه را مطالعه کنید!
قرار داد مشارکت در در ساخت هتل قراردادی می باشد که بین شخص دارای ملک قدیمی، سازنده، سرمایهگذار و مدیر هتل تنظیم می گردد. این قرارداد به خاطر آن که شخص دارای ملک به خاطر مشکل های مالی خود راسا این نتوانایی را ندارد اقدام به ساخت هتل کند میان شخص دارای ملک و سازنده و سرمایهگذار تنظیم میشود. این قرارداد از حساسیت بالایی برخوردار می باشد چون که غیر اصولی تنظیم کردن آن باعث می شود شما ضرر کنید.
در اصل بهتر است بدانید که تنها وقتی که قاطعانه تصمیم بر عقد کردن این قرارداد دارید و آمادگی لازم را دارا می باشید آن را تنظیم کنید و به این نکته مهم توجه کنید که در قرارداد مشارکت ساخت ریسک مالک ها بیشتر از سازندگان می باشد
نکته های مربوط به مشارکت در ساخت در شیراز هتل محل تاسیس هتل هتل از اساسی ترین مسئله هایی می باشد که قبل از امضای قرارداد مشارکت در ساخت هتل باید مشخص شود. بعد از برآوردهای مالی اگر تصمیم به احداث هتل گرفتهاید در اولین مرحله باید محل هتل را از همه نظر بسنجید؛ هرچه زمین مورد نظر ارزانتر باشد میتوان هتلی بزرگتر احداث کرد. میزان جاذبههای گردشگری منطقه نیز از دیگر مواردی می باشد که هنگام تاسیس هتل باید به آن دقت لازم داشت چون که جاذبههای گردشگری یک منطقه در صنعت هتلداری تاثیر مستقیم دارد.
مجوز ساخت هتل طبق اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، این شرط ها را لحاظ کرده است:
حداقل متراژ زمین جهت احداث هتل ۴۰۰ متر مربع – هتل آپارتمان ۳۰۰ متر مربع – سفره خانه سنتی ۳۰۰ متر مربع – مجموعههای گردشگری ۵۰۰۰ متر مربع باید باشند.
افراد دریافتکننده مجوز این توانایی را دارند که شخص حقیقی یا حقوقی باشند.
نتیجه می گیریم در تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت هتل الزامی است که به این موارد دقت کافی داشت.
به شکل کلی قرارداد مشارکت در ساخت مجتمع تجاری قراردادی در زمره قراردادهای سرمایه به حساب می آید که بین شخص دارای ملک یا اشخاص دارای ملک و سازنده یا سازندگان تنظیم می گردد. طبق این قرارداد، شخص دارای ملک بر سر ساخت ملکی با مشخصاتی تعیین شده در زمین خود موافقت به عمل می آورد و سازنده هم با ساخت و اجرای پروژه در زمین ذکر شده با متراژ و مشخصات خاصی موافقت می کند.
در آخر عاید چنین قراردادی آن می شود که هر کدام از هر دو طرف قرارداد سهم خود را در قالب واحدهای اداری به شکل مشخص شده در قرارداد و در طبقه و موقعیت معین شده در قرارداد تحویل میگیرند و سندها به نام هر دو طرف قرارداد زده میشود.
نکته های در رابطه با مشارکت در ساخت مجتمع تجاری از نظر این که مجتمعهای تجاری معمولا به صورت تجاری صرف احداث میشوند بیان کردن بعضی از ضابطه های آن قابل توجه می باشد. مثل آن که در بناهای تجاری محلهای، احداث یک واحد تجاری به مساحت حداکثر ۲۱ مترمربع و عرض مفید دهنه به میزان ۳ متر در همه مالکیتهای واقع در محدوده عملکردهای مسکونی و مذهبی محلهای بدون مشکل می باشد.
پس در بناهای تجاری ناحیهای منطقهای، مساحت واحدهای تجاری ناحیهای و منطقهای که در معابر ناحیهای ۲۰ الی ۵۰ مترمربع و شهری بیش از ۵۰ مترمربع وجود دارد از نگاهی دیگر حداکثر تراکم مجاز مراکز تجاری ناحیهای ـ منطقهای برابر ۳۰۰ درصد کل زمین و حداکثر زیربنای مجاز در طبقه همکف ۱۰۰ درصد کل زمین می باشد.
همچنین مقدار عقبنشینی مرکز های تجاری ناحیهای ـ منطقهای مازاد بر خط پروژه طرح تفصیلی از بر معابر ناحیهای ۱.۲۰ متر است و حداکثر ارتفاع طبقات تجاری در طبقه همکف ۵ متر میباشد اگر استفاده زیرزمین بصورت تجاری باشدحداکثر ارتفاع زیرزمین ۳.۵ متر می شود.
در آخر باید به این نکته بسیار مهم توجه کرد که که حداکثر تراکم مجاز مراکز تجاری شهری ۴۰۰ درصد سطح کل زمین و حداکثر زیربنای مجاز در طبقه همکف ۱۰۰ درصد سطح کل زمین می باشد. بهتر است برای این قرارداد ها به وکیل مراجعه کنید شرایط خود را توضیح دهید و با توجه به اونا وکیل بند اضافه می کند و علاوه بر رعایت نکات حقوقی باید سازندگان نسبت به قوانین و ضوابط ساخت مجتمع تجاری که بیش از ساخت هر ساختمان دیگری اهمیت دارد نیز آگاهی داشته باشند.
برای نمونه طبق مصوبه شورای عالی شهرسازی ضوابط احداث بنا در کاربری تجاری شامل خردهفروشی و خدمات ـ عمدهفروشی و بازار است و در دو گروه اصلی قابل طبقهبندی می باشند که عبارتند از:
قرارداد مشارکت در ساخت کارخانه کارخانهها در اصل مامن و محلی برای عملی کردن ایدههای نو و دسته اولی می باشند که با قرار گرفتن در یک بستر امن و مطمئن این توانایی را دارد منجر به یه وجود آمدن خطوط تولیدی شوند که در نتیجه آن محصول هایی متناسب با نیازهای جامعه تولید شده و به این ترتیب بخش بزرگی از نیازهای موجود بر طرف می شود.
کارخانهها با تکیه کردن به توان تولیدی خود کارگران ماهر و متخصص با تعهد بالا و با برخورداری از پنل فکری، ایده ها و اندیشه هایی جدید به مکانی برای توسعه و رشد و عملی کردن این فکرها تبدیل میشوند. در این روزها هم در بیشتر دستهها و زمینههای مختلف تولیدی این توانایی وجود دارد که از قرارداد مشارکت در ساخت کارخانه استفاده کرد و با بهره گیری از سرمایههایی که وجود دارد چه نقدی و چه غیرنقدی هر دو طرف به همراه استفاده از توان بالای متخصصان و کارگران ماهر و نیمه ماهر خط تولیدی را در قالب یک کارخانه راه اندازی و کسب سود کرد.
این در صورتی است که قرارداد مشارکت با بودن پتانسیل بالایی که دارد ظرافت های حقوقی خاص خود را دارد که بی توجهی به آنها به نفع شما نیست .به مدیریت منابع مالی و انسانی در مشارکت در ساخت توجه زیادی کنید. به مراحل کار پیمان کار های داخلی و خارجی،ساخت ماشین آلات، مهندسی طرحها دید کامل داشته باشید. اگر قصد شما هم از عقد قرارداد شرکت در ساخت، رسیدن به سود آن است همین الآن با مشاوران عدل و حق تماس بگیرید و وکیل مناسب این کار را پیدا کنید.
ذکر کردیم که مشارکت در ساخت را میتوان به عنوان یکی از مرسوم ترین قراردادهای سرمایه گذاری در ساخت دانست. این قرارداد برای وقتی که شما قصد شراکت در ساخت و ساز ویلا دارید هم بهکار میرود. یکی از اصلی ترین نکته هایی که عموماً سرمایهگذاران از آن غافل می باشند این است که علاوه بر مورد های بالا، مفاد قرارداد مشارکت در ساخت باید توسط یک تیم، تشکیل شده از یک کارشناس فنی، مشاور شهرداری و وکیل مجرب تهیه شود که تیم حقوقی وینداد آمادگی مشاوره در این باره را دارا می باشد. نکته های قرارداد شارکت در ساخت ویلا از جمله موضوعاتی می باشد که در انعقاد قرارداد مشارکت ساخت ویلا طرح می شود.
میزان سهم مشارکت هر دو طرف قرارداد شارکت در ساخت در منافع حاصله می باشد که روشهای گوناگونی حسب تراضی هر دو طرف به کار گرفته میشود. روشهای ذکر شده عبارت است از ؛ عادی، سهمی، انواع قرارداد تهاتری، مشارکت تعویضی، تکمیلی. مشارکت عادی: از جمله رایجترین انواع قرارداد مشارکت ساخت ویلا ، در نظر گرفته میشود.
میزان قدرالسهم مقرر در آن نسبت به هریک از دو طرف قرارداد مشارکت حسب میزان آورده آن ها ، به میزان درصد معینی از کل سهام ، تعیین میشود.
در این مدل قراردادی ، بدواً بخشی از ملک را از تعدادی از اشخاص دارای ملک ساختمان ، که قصد واگذاری و یا فروش را دارند ، خریداری میکند . و بعد از آن با الباقی مالکین که مالک ملک می باشند به شکل مشارکتی وسهمی توافق بر احداث بنا ، می کند.
جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
اعتبار ما تداوم ارتباطمان با شماست
نام و نام خانوادگی ::* !!!
پست الکترونیک :
نظرات: * !!!
آدرس دفتر مرکزی : شيراز خيابان ستارخان نبش كوچه ١٣ ساختمان داريوش طبقه چهارم
ارتباط با مدير عامل : 09177110025 محمد لطفى
07136491950 دورنگار :
ارتباط با رئيس دفتر : 07136491890 - 07136491930 - 07136491891
ایمیل: info@abokhaksazan.ir
شرکت ساختمانی آب و خاک سازان در شیراز با داشتن تيمي مجرب از افراد نخبه و با سليقه همچنين اساتيد دانشگاه و مجريان پايه يك نظام مهندسي در رسته های معماري و اجرايي اين توانمندی را دارد كه پروژه هاي ساختماني را از مطالعات اوليه تا چيدمان مبلمان ، شما عزيزان را همراهي كند . به منظور ارتقاء سطح كيفي ارائه خدمات، شرکت آب و خاک سازان بر آن شده تا با تكيه بر اصول مشتري مداري خدمات خود را كه شامل بيش از ٦٠٠ واحد طراحي ساختمان شامل معماری و معماری داخلی (فاز يك و دو ) با سبك هاي كلاسيك و مدرن همچنين بيش از ٤٠٠٠٠ هزار متر مربع خدمات اجرايي در سال در منطقه هاي خوب شيراز معرفي نمايد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به شرکت آب و خاک سازان می باشد
© طراحی سایت و بهینه سازی : گروه طراحی سیرن